Auti- & ADHD-coaching

door Marjolein Petit

Intakegesprek
Duur: 45 min.
Prijs: €60

Vervolgafspraken (consult/oudergesprek)
Duur: 45 min.
Prijs: €60

 

Als auticoach ben ik volledig toegewijd aan het bieden van persoonlijke begeleiding aan individuen met autisme, ADHD en hun families. Ik begrijp dat deze neurodiversiteiten uniek zijn en mijn benadering is dan ook zeer individueel afgestemd op de behoeften van elke persoon.

Mijn begeleiding richt zich specifiek op het omgaan met de uitdagingen die gepaard gaan met autisme en ADHD, zoals communicatieproblemen, sensorische gevoeligheden, aandachtsproblemen, sociale interacties en gedragsuitdagingen. Door middel van empathie, begrip en effectieve strategieën help ik individuen met autisme en ADHD om hun sterke punten te benutten en om te gaan met de dagelijkse hindernissen.

Daarnaast bied ik ook ondersteuning aan gezinnen, omdat ik erken dat het leven met autisme of ADHD niet alleen de persoon zelf, maar ook zijn of haar naasten beïnvloedt. Mijn doel is om een veilige en ondersteunende omgeving te creëren waarin individuen met autisme en ADHD, en hun families, kunnen gedijen en positieve veranderingen kunnen doormaken.

"Ontdek de kracht van jouw eigenheid en vind geluk in elke stap van je unieke reis. "

Reserveer jouw intakegesprek