Loopbaanbegeleiding

Stephanie Wauters

© door An Epic View

Duur intake: 30 minuten
Prijs: Gratis 

Ontdek de kracht van loopbaanbegeleiding bij Zo-Even! Stephanie staat klaar om je te begeleiden op je loopbaanpad via de VDAB met loopbaancheques. Als expert bij het gemandateerde loopbaancentrum Workwise, biedt ze professionele ondersteuning om jouw loopbaanvragen te beantwoorden en je loopbaantraject vorm te geven.

Met loopbaanbegeleiding krijg je de kans om dieper in te gaan op verschillende aspecten van je loopbaan. Stephanie helpt je om inzicht te krijgen in je eigen talenten, vaardigheden en interesses. Samen formuleren jullie duidelijke loopbaandoelen en stellen jullie een plan op om deze doelen te bereiken. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe richting in je carrière, beter wilt omgaan met stress op het werk, of jezelf verder wilt ontwikkelen, loopbaanbegeleiding kan je daarbij helpen.

Als ervaren loopbaancoach begeleidt Stephanie jou met een persoonlijke aanpak. Ze luistert naar jouw verhaal, denkt met je mee en reikt concrete tools en advies aan. Door middel van loopbaantrajecten die zijn afgestemd op jouw behoeften, helpen we je om meer voldoening en balans in je loopbaan te vinden.

Ben je klaar om de volgende stap in je carrière te zetten? Maak vandaag nog een afspraak voor loopbaanbegeleiding bij Zo-Even!

"Loopbaanbegeleiding is als een kompas dat je helpt de juiste richting in je carrière te vinden."

Reserveer