Diëtiste

Nathalie Evenepoel

Ik ben Nathalie Evenepoel, een trotse mama van twee kinderen, een dochter en een zoontje. Sinds 2011 werk ik als diëtiste in Revalidatieziekenhuis Inkendaal, waar ik me voornamelijk richt op de pediatrische afdeling en de ziekenhuisschool. Mijn werk draait om het begeleiden van kinderen en hun ouders bij het vinden van de juiste voeding, vooral bij allergieën, intoleranties en andere voedingsproblemen.

Naast mijn professionele activiteiten, houd ik me graag creatief bezig, ook in de keuken. Ik geniet ervan om nieuwe recepten uit te proberen en gezonde, maar smakelijke maaltijden te creëren voor mijn gezin. Muziek speelt ook een belangrijke rol in mijn leven; vroeger speelde ik dwarsfluit en saxofoon voor mijn kinderen. In mijn vrije tijd probeer ik ook nog wat te sporten om fit en energiek te blijven.

Bij Zo-Even Groepspraktijk ben ik gespecialiseerd in de begeleiding van kinderen en zwangere vrouwen. Ik zet mijn expertise en ervaring in om gezinnen te helpen bij het maken van gezonde voedingskeuzes en het omgaan met voedingsgerelateerde uitdagingen.

Mijn toewijding en passie voor voeding en gezondheid maken dat ik met veel plezier deel uitmaak van het team.

"Healthy living is not a diet!"