Balanscoaching

Plan S

© door An Epic View

Duur intake: 30 minuten
Prijs: Gratis 

Als balanscoach is het mijn passie en missie om mensen te begeleiden die worstelen met de vele uitdagingen van het dagelijks leven. Mijn doel is om meer rust en helderheid in jouw gedachten te brengen, en dat doen we door ons te richten op drie kerngebieden: structuur, selfcare en de balans tussen werk en leven.

Speciaal voor ouders, want we weten dat het jongleren met alle verantwoordelijkheden geen eenvoudige taak is. In de drukte van het ouderschap vergeten we vaak onszelf. Als coach sta ik klaar om je te ondersteunen bij het onderzoeken van die vele “ballen” die je in de lucht houdt, en je te helpen de keuzes te maken die werkelijk van belang zijn.

Als ouder dragen we soms het gewicht van mislukking, alsof we tekortschieten. Binnen balanscoaching omarm ik de systemische visie, waarbij we het volledige systeem – je gezin, je werk en andere aspecten – onder de loep nemen. Op deze manier vinden we samen de broodnodige balans.

Plannen vormt een essentiële schakel in het bereiken van die balans. Daarom leg ik sterk de nadruk op het aanleren van effectieve planningsvaardigheden, gebaseerd op jouw behoeften en doelen. Samen werken we aan een plan dat bij jou past en je in staat stelt om met vertrouwen en helderheid vooruit te gaan.

Bij Groepspraktijk Zo-Even sta je er niet alleen voor. Ik kijk ernaar uit om samen met jou aan de slag te gaan en te streven naar een leven waarin evenwicht, welzijn en gemoedsrust centraal staan.

Jouw gids naar rust, helderheid en evenwicht in het dagelijkse leven.

Reserveer