Plan S

Stephanie

Hallo daar! Ik ben Stephanie, het gezicht achter en de “S” in Plan S.

Op mijn 25e stond ik voor een moeilijke periode toen ik te maken kreeg met een burnout en depressie. Het heeft me meer dan een jaar gekost om mezelf weer op te rapen. Daarna besloot ik dat mijn leven anders moest en maakte ik het mijn missie om een leven te creëren waaruit ik niet hoefde te vluchten.

De kracht van mijn missie werd nog versterkt toen ik zelf moeder werd. Dit intense avontuur zette me ertoe aan om mijn focus te richten op ouders, omdat ik uit eigen ervaring begrijp hoe uitdagend en overweldigend het ouderschap kan zijn. Mijn doel is nu om jou te helpen meer balans en rust in je hoofd te vinden door middel van een goed georganiseerd plan. Samen gaan we op zoek naar structuur te midden van chaos en streven we naar een betere balans tussen werk en leven, speciaal voor ouders.

Ik leg de nadruk op het analyseren van jouw situatie, het implementeren van veranderingen en voortdurend evalueren en aanpassen. Ik kijk ernaar uit om samen met jou aan de slag te gaan en te werken aan een leven dat in evenwicht is en waar jij je goed bij voelt.

"Dream, plan, do."

© door An Epic View