Lune Little Dreamers

Charline Borghgraef

Hallo, ik ben Charline, trotse moeder van twee prachtige kinderen en gepassioneerd expert in slaap en welzijn voor baby’s, peuters en kleuters.

Als jonge moeder stond ik perplex door de overvloed aan tegenstrijdig advies dat niet leek te passen bij de behoeften van mijn kinderen. De talloze ‘moetjes’ botsten met mijn intuïtie en buikgevoel. In mijn zoektocht naar echte antwoorden, ontdekte ik de boeiende wereld van de fysieke, cognitieve en emotionele ontwikkeling van kinderen. Hier vond ik eindelijk een pad dat resoneerde met mijn innerlijke kompas.

Deze ontdekking transformeerde mijn zoektocht in een passie en een missie. Ik wilde de misvattingen over slaap en de ontwikkeling van kinderen uitdagen en ouders empoweren met de juiste kennis en steun. Mijn doel is om een omgeving te creëren waar ouders vertrouwen vinden in hun intuïtie, ondersteund door wetenschap en empathie.

Samen duiken we in de wereld van rustige nachten, vredige dutjes en de vreugde van het zien opgroeien van onze kleintjes. Laat me je gids zijn op deze prachtige reis van ouder worden. Welkom in een wereld waar buikgevoel, kennis en liefde samenkomen voor het welzijn van jou en je kleintjes!

"If you were looking at a plant that isn't developing properly in your garden, you wouldn't start blaming it for making the wrong choice. You would ask yourself what conditions are lacking; soil, irrigation, sunlight. Well, similar with childhood development."