Pre- en postnatale consulten

Door Nathalie Van Snick

Nathalie Van Snick - Lactatiekundige

Geconventioneerd
Bij opstart betaal je eenmalig een zorgforfait van € 30

Prijs: regeling via mutualiteit (derdebetalersregeling)

Je kan tot 1 jaar na de geboorte gebruik maken van deze diensten via derdebetalersregeling.

Good Practice Logo

Het Good Practice Logo is het kwaliteitslabel voor goede praktijkvoering voor perinatale zorg door de vroedvrouw. 

Ik ben Nathalie, trotse moeder van vijf prachtige kinderen en heb meer dan 20 jaar ervaring als verpleegkundige in verschillende ziekenhuizen.

Bij mij vind je meer dan alleen professionele begeleiding; je vindt begrip, zorg en een toegewijde partner voor elke stap van jouw zwangerschaps- en geboortereis.

Elke geboorte en zwangerschap is uniek, net als de vragen en twijfels die ermee gepaard gaan. Bij mij heb je de ruimte om die vragen te stellen, je twijfels te delen en de prachtige momenten te vieren.

Of je nu nog droomt van een zwangerschap, in het midden van je zwangerschap bent of al een prachtige baby in je armen houdt, ik ben er voor jou. Vanaf het allereerste moment van jouw zwangerschapswens tot de pre- en postnatale consultaties, bied ik persoonlijke begeleiding op maat.

Laat mij je ondersteunen tijdens deze intieme en belangrijke tijd in je leven. Samen creëren we een pad dat is afgestemd op jouw unieke reis. Neem gerust contact met me op voor meer informatie of om een afspraak te maken. Ik kijk ernaar uit om je te ontmoeten en je te begeleiden op jouw bijzondere reis naar het ouderschap. 🌟

"In elke geboorte schuilt een uniek verhaal; ik ben hier om het jouwe te ondersteunen."

Regio voor postnatale consulten aan huis: Geraardsbergen, Edingen,  Bever, Brakel, Lierde, Zottegem, Herzele, Haaltert, Galmaarden, Herne, Herfelingen, Gooik, Pepingen, Ninove, Roosdaal, Lennik.

Maak een afspraak