Ergotherapeut

Jana De Smedt

Hallo, ik ben Jana De Smedt, een enthousiaste ergotherapeut met een passie voor het begeleiden van kinderen met leerstoornissen. Mijn missie is om deze kinderen te helpen hun volledige potentieel te bereiken, ongeacht de obstakels die ze tegenkomen.

Mijn expertise is geworteld in zowel het buitengewoon onderwijs als in het werken met kinderen met diverse leerstoornissen zoals dyslexie, ADHD, autisme en andere uitdagingen. Samen met kinderen, ouders en scholen creëer ik op maat gemaakte interventieplannen die gericht zijn op het verbeteren van hun cognitieve, motorische en sociale vaardigheden.

Buiten mijn werk ben ik een levenslange student, altijd hongerig naar nieuwe kennis en inzichten om mijn vakgebied te verrijken. Deze passie voor leren weerspiegelt zich in mijn benadering van het leven.

In mijn vrije tijd omring ik mezelf graag met vrienden, geniet ik van sport en laat ik me leiden door mijn liefde voor reizen. Deze activiteiten houden me in balans en voeden mijn nieuwsgierigheid naar de wereld.

Mijn persoonlijkheid is als een kleurrijk palet van sociale energie, aanstekelijk enthousiasme en een diepe liefde voor avontuur. Ik gedij in sociaal gezelschap, breng graag een glimlach op ieders gezicht, en ben altijd klaar voor de volgende uitdaging.

Avontuur zit in mijn bloed. Het najagen van nieuwe ervaringen, het verkennen van onbekende terreinen, of het aangaan van uitdagende avonturen – het zijn allemaal manieren waarop ik het leven omarm.

Kortom, mijn persoonlijkheid is een mix van kleur, verbinding, beweging en opwinding. Ik geloof dat het leven een kunstwerk is dat we elke dag opnieuw kunnen schilderen, en ik ben vastbesloten om mijn leven zo levendig en boeiend mogelijk te maken.

Ik kijk ernaar uit om samen te werken met kinderen, ouders en scholen om positieve veranderingen te bewerkstelligen en de toekomst van elk kind te versterken. Neem gerust contact met me op als u vragen heeft of wilt bespreken hoe ik uw kind kan ondersteunen.

Laten we samen op avontuur gaan en de wereld in al haar pracht verkennen!

"Samen op ontdekkingsreis gaan om elk kind zijn eigen kleurrijke wereld te laten schilderen."