A mother's blessing

Door Lief Gebaar

Duur: Afhankelijk van de wensen
Intake: Gratis
Prijs: Afhankelijk van de wensen

Een liefdevolle zegen voor de toekomstige moeder

Een ‘Mother’s Blessing’ is een prachtige westerse vertaling van een ceremonie die letterlijk ‘een zegen voor de moeder’ betekent. Tijdens deze bijzondere blessing streven we ernaar haar liefde, zelfvertrouwen en ontspanning te geven, zodat ze vol kracht en vertrouwen de geboorte tegemoet gaat. Deze ceremonie vormt een mooi alternatief voor een traditionele babyshower. Samen staan we stil bij de toekomstige moeder, het kindje in haar buik en het moederschap, en geven we hierbij speciale aandacht en zegeningen.

Tijdens de ceremonie stemmen we alles af op maat en bespreken we samen wat de moeder graag wilt ontvangen of wat jullie haar willen schenken. Jullie kunnen zelf ideeën aandragen, of de volledige invulling aan ons overlaten. Enkele mogelijkheden zijn:

  • Een warm welkom met thee, water infusies en gezonde hapjes
  • Het creëren van affirmatie kaarten, waarin jullie wensen en boodschappen voor de moeder en haar kindje worden vastgelegd
  • Een heerlijke voet- of handmassage met zelfgemaakte olie/scrub
  • Samen een prachtige bloemenkrans maken
  • En nog veel meer…


We raden aan om de blessing te organiseren in het derde trimester, vanaf 30 weken zwangerschap. We plannen eerst een contactmoment waarin we jullie wensen bespreken. Vervolgens nemen wij de verdere invulling en organisatie op ons, en op de dag zelf zorgen we voor de begeleiding van de ceremonie.

Onze praktijk beschikt over een prachtige tuin en binnenruimte, waar we een sfeervolle setting kunnen creëren voor deze bijzondere gebeurtenis. Laat ons samen met liefde en aandacht deze ‘Mother’s Blessing’ vormgeven, ter ere van de prachtige reis naar het moederschap.

"Een liefdevolle viering van kracht en verbinding voor de reis die voor jullie ligt."

Reserveer een gratis intake