Ergotherapeut

door Jana De Smedt

Intakegesprek
Duur: 60 min.
Prijs: €56

Vervolgafspraken
Duur: 30 min.
Prijs: €28

Duur: 60 min.
Prijs: €56

Ergotherapie wordt uitsluitend vergoed door het ziekenfonds als het is voorgeschreven door een revalidatiearts en als er een revalidatieprogramma is voltooid in een erkend revalidatiecentrum.

 

Welkom op de pagina van onze toegewijde ergotherapeut, Jana. Bij Zo-Even groepspraktijk zijn we verheugd om Jana’s expertise te kunnen aanbieden in een scala aan belangrijke ontwikkelingsgebieden voor kinderen en jongeren. Jana’s zorgvuldige begeleiding en aandacht voor individuele behoeften zorgen ervoor dat kinderen zich kunnen ontwikkelen en bloeien in een ondersteunende omgeving.

Schrijfmotoriek:

Een goede schrijfmotoriek is van onschatbare waarde voor kinderen. Jana werkt nauw samen met kinderen om hun schrijfvaardigheden te verfijnen, ongeacht hun beginniveau. Of het nu gaat om het beheersen van de juiste pengreep, het ontwikkelen van leesbare handschriften of het bevorderen van vloeiende schrijfvaardigheden, uw kind is in goede handen.

Zelfredzaamheid (ADL):

Zelfredzaamheid in het dagelijks leven is een cruciale stap in de ontwikkeling van kinderen. Jana ondersteunt kinderen bij het aanleren van essentiële vaardigheden zoals tanden poetsen, veters knopen, boterhammen smeren, en het openen en sluiten van diverse sluitingen, waaronder knopen, ritsen, velcro, haakjes en drukknopen. We streven ernaar om kinderen in staat te stellen zelfverzekerd voor zichzelf te zorgen.

Fijne motoriek:

Fijne motorische vaardigheden zijn van vitaal belang voor tal van dagelijkse activiteiten en creatieve expressie. Jana richt zich op het versterken van deze vaardigheden, wat kinderen in staat stelt om nauwkeurig en doelgericht te werken, of het nu gaat om tekenen, knutselen of andere fijne motorische taken.

Speltherapie:

Spel is de taal van kinderen en een essentieel onderdeel van hun ontwikkeling. Jana gebruikt speltherapie als een krachtig hulpmiddel om kinderen te begeleiden bij het uiten van emoties, het ontwikkelen van sociale vaardigheden en het omgaan met uitdagingen op een speelse en ondersteunende manier.

Schoolse vaardigheden:

De ontwikkeling van schoolse vaardigheden is van groot belang voor succes in het onderwijs. Jana biedt begeleiding bij knippen, plakken, scheuren, werken met een passer, geodriehoek, lateralisatie, bimanueel werken en andere essentiële vaardigheden die kinderen nodig hebben om zelfverzekerd te zijn in de klas.

Bij Zo-Even zijn we trots op Jana’s bijdrage aan ons team en haar toewijding aan het helpen van kinderen bij het ontwikkelen van hun volledige potentieel. We kijken ernaar uit om samen te werken aan de groei en ontwikkeling van uw kind.

"Samen bouwen we aan de basis voor een sterke toekomst, waarin elk kind kan schitteren."

Reserveer jouw intakegesprek